Flytt

Efter jobbet idag åkte jag hem, hämtade mamma och syrran för att tranportera oss till tapetaffären. Vi ska måla/tapetsera om hemma i hallen. Det finns otroligt många snygga taperet att välja mellan.
Det är svårt att låta bli att drömma om hur det ska se ut i min egna lägenhet en vacker dag. Jag känner bara mer och mer hur jag verkligen vill flytta till något eget! Jag har egentligen aldrig varit speciellt intresserad utan heminredning, men det har blivit mer och mer se senaste månaden. När jag ser en ritning på en lägenhet börjar man direkt fundera över hur man skulle kunna möblera, vilka färger som skulle vara snyggt osv osv :)


Jag surfar runt och letar lite smått mest varje dag, men utan framgång. Det finns mycket som är intressant, men jag verkar ju inte vara den enda i denna stad som vill flytta in i en  hyffsat central och billig 2:a. Nu är ju i och för sig terminen slut, och jag tycker att många studenter borde ju vara färdiga med sina utbildningar och flytta här i från! Vilker borde innebära att många lägenheter inom kort blir lediga :)
Just nu har jag lite krokar ute och hoppas innerligt att det ska gå vägen!!

//Nina

+21, sol, blå himmel!

Det är tråkigt att prata om väder, jag vet!
Men det är svårt att låta bli när termotetern visar +21 den 26 mars. Visserligen i solen, men vad spelar det för roll. Dessutom har jag så gott som varit ledig idag! Slutade redan klockan 11, skyndade mig hem och slängde ut en filt på balkongen, hämtade en bok och mp3, och där spenderades hela min dag :)

Beach -07 närmar sig med stormsteg,
Det är svårt att hålla sig från att le när man hör alla prata om att man måste komma i form inför somaren. Och alla har valt sin egen väg för att nå fram till den ulitamta beach-kroppen.
Måltidsersättning, te som ökar förbränningen, långa promenade, inget godis, strunta i att äta lunch, osv osv.

Själv så tror jag inte riktigt på att dricka måltidsersättning istället för att äta en nyttig lunch. Dessutom kommer man nog allra längst på att röra på sig och träna regelbundet. Just nu är jag oerhört motiverad att vara nyttig, får se hur länge det håller i sig :)

//Nina

Fredag.

Sitter på jobbet och har gjort 5 timmar, vilket innebär att det bara är 2 timmar kvar till jag får göra helg och åka hem. Wiie.
Har känt mig trött och hängig hela vecka, så det blir bara lungt i kväll. Pojkvännen är hemma när jag kommer, så det blir väl att bädda ner sig i soffan och bara mysa :) Sådana kväll uppskattas!

Var hurtig och promenderade till jobbet idag, 45 min :) Soligt och underbart ute!

//Nina

Hej på er!

Min första blogg, tänk att man skulle dras med på det här också. Det är in lätt att hålla sig i från alla flugor som dyker upp.
Men det är ju otroligt kul att med spänning få läsa andra bloggar och hänga med i vad som händer. Eller är det bara jag som är sjukligt nyfiken?

Här har ni mig i alla fall.

//Nina

RSS 2.0